06-46470257 Johanna - 06-13853613 Regina info@rondkraamzorg.nl

Leer ons kennen

Wzw Home Square

Regina Poelsema

Ik ben Regina Poelsema getrouwd met Jaap en wij wonen in Oldeholtpade. Samen hebben wij 2 volwassen kinderen. In 1983 heb ik mijn diploma voor kraamverzorgende behaald en heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring als kraamverzorgende.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het aanwezig zijn bij bevallingen en het helpen van de ouders met het verzorgen van hun kindje. Ik vind het belangrijk dat een gezin een gezellige kraamtijd heeft en genoeg zelfvertrouwen opbouwt om de zorg van hun kindje te kunnen voortzetten. En dat ze met een warm gevoel terug kunnen kijken op de kraamweek.

Wzw Home Square

Johanna van der Bos de Koe

Ik ben Johanna en woon in Harich. Getrouwd met Fred van der Bos. Samen hebben wij 5 kinderen. Onze derde dochter is op 4 jarige leeftijd overleden.
Wij zijn pake en beppe van  2 kleinkinderen. Dat vinden wij fantastisch. In 1980 ben ik met de opleiding voor kraamverzorgende begonnen.
Nadat wij kinderen hebben gekregen, ben ik altijd als oproepkracht blijven werken.

Ik geniet ervan als ik een gezin in deze bijzondere, maar soms ook hectische periode mag bijstaan. Zeker wanneer je een kraamweek af kunt sluiten met het gevoel dat de kersverse ouders de verzorging van hun kindje helemaal zelf kunnen doen.

“It moaiste fan ús wurk is it begelieden fan in befalling. Eltse kear is it wer in wûnder en dat bliuwt foar my bisunder.”